Pikniki

V podjetju Raj Jezersko d.o.o. smo specializirani v organizacijo najrazličnejših piknikov. Za Vas, Vaše prijatelje, sodelavce ali poslovne stranke bomo na izbranih lokacijah pripravili kvaliteten in nepozaben piknik obogaten z dobro hrano in animacijo.

Pri organizaciji piknika bomo upoštevali vaše želje, s pomočjo naših dolgoletnih izkušenj pa vam bomo radi svetovali z idejami, da bo druženje ostalo nepozabno.

piknik1

Zakaj nam lahko zaupate organizacijo vašega piknika?
- ker Vam pripravimo tako enostave piknike za zaključene družbe kot velike piknike za podjetja;
- ker vam nudimo celotno organizacijo piknika,
- ker nudimo izposojo velikega prireditvenega šotora,
- ker nudimo možnost najema visoko kvalitetnega ozvočenja in izkušenega DJ-a,
- ker vaš piknik popestrimo z našimi zabavnimi team building programi
- ker bodo za vas hrano pripravljali priznani kuharji,
- ker nudimo organizacijo piknikov na dobro izbranih in urejenih lokacijah.

Predstavljamo vam dve prelepi piknik lokaciji s preverjeno in odlično gostronomsko ponudbo. Šenkovo domačijo na Jezerskem in Šantoma nad Koprom.

ŠENKOVA DOMAČIJA, JEZERSKO

Min. Št. udeležencev: 10 Max. št. udeležencev: 100
Število sedežev v pokritem delu: 40
Število sedežev na prostem: 100
Možen najem piknik prostora (brez naše gostinske ponudbe): ne

piknik jezersko 1

Dodatna ponudba:
celotna gostinska ponudba, možnost nočitve, postavitev prireditvenega šotora, športne aktivnosti (badminton, nogomet, lokostrelstvo, jahanje), finska in infra savna, pokrit prostor za animacije

piknik jezersko 5

Prednost lokacije:
- piknik prostor se nahaja v neposrednji bližini Planšarskega jezera
- domačija je izhodišče za vse Feel Green team building programe

plansarsko jezero1

Podroben opis:
Šenkova domačija leži na Zgornjem Jezerskem, v bližini Planšarskega jezera. Šenkova domačija je kompleks osmih, z lesom kritih stavb, obkrožen s travniki in postavljen pred kuliso severnih sten Grintovcev.

Na travniku je ob starodavnem jesenovem drevoredu rezerviran prostor za kampiranje, organizacijo različnih dogodkov in športne igre. Prostor ima prijetno senco. Urejen je tudi prostor za avtodome z možnostjo priklopa na elektriko. Pod nadstreškom je urejena priročna kuhinja s štedilnikom in nekaj klopmi. Skupni zunanji prostor je opremljen s klopcami, koritom s pitno vodo in kamnitim ognjiščem. Gostom je na voljo brezplačen dostop do interneta.

V starem hlevu so urejene nove sanitarije, umivalniki in tuši s toplo vodo. Prostor je ogrevan!
Za vse, ki si želite malce drugačne izkušnje, pa nudijo tudi možnost prenočevanja na seniku, lahko na senu ali pa na urejenih »skupnih ležiščih« nad hlevom za konje. Na seniku je na voljo tudi pokrit prostor za animacije ob slabem vremenu z rekviziti za družabne in športne igre.

Na domačiji vas lahko postrežejo z domačo hrano in pijačo. V novem nastanitvenem objektu Preužitkarici sta poleg sob in apartmajev za vse goste na voljo tudi finska in infra savna.
Na kmetiji so ovce jezersko – solčavske pasme, kokoši, race, muce, pes Arči in konji, katere lahko jahate v domači maneži ali na terenu pod strokovnim vodstvom.

piknik jezersko 2

Dostop:
Šenkova domačija leži na Zgornjem Jezerskem, blizu cerkve sv. Andreja in Planšarskega jezera. Zgornje Jezersko leži na meji z Avstrijo, skozenj teče državna cesta, ki povezuje Ljubljano s Celovcem. Če prihajate iz smeri Kranja, vas na Zgornje Jezersko vodi 30 km dolga pot, ki se običajno prevozi v pol ure. Ko se pripeljete na Jezersko, sledite glavni cesti proti nekdanjemu mejnemu prehodu Jezersko vrh in pri cerkvi sv. Andreja zavijete rahlo desno, kjer vas zeleni smerokaz prijazno povabi na dvorišče Šenkove domačije. Peljete se po asfaltni cesti skozi 100-letni jesenov drevored in na vrhu klanca že zagledate mogočno 500 let staro hišo.

piknik jezersko 3

piknik jezersko 4

 

PIKNIK PROSTOR ŠANTOMA, KOPER

Piknik prostor Šantoma se nahaja na eni najlepših lokacij v zaledju slovenske obale s čudovitimi razgledi na morje in okoliške vinograde ter oljčne nasade.

sv_tomaz1 sv_tomaz2

Min. Št. udeležencev: 50 Max. št. udeležencev: 500
Število sedežev v pokritem delu: 300
Število sedežev na prostem: 500
Možen najem piknik prostora (brez naše gostinske ponudbe): ne

Dodatna ponudba:
catering, možnost postavitve prireditvenega šotora, Feel Green team building programi (iskanje zaklada, piratske igre...)

piknik santoma koper 1

Dodaten opis:
Ljubiteljem svežega zraka, narave, piknikov in zabav na prostem, BIO Hotel Koper oddaja piknik prostor Šantoma na hribu Svetega Tomaža, v neposredni okolici Kopra. Piknik prostor z nadstreškom, ki sprejme do 300 oseb, vodo in elektriko BIO Hotel Koper na piknik prostoru Šantoma nudi tudi catering storitve in možnost peke na »gradelah«.
Nekoč kmetijsko poslopje, ki je bilo porušeno med 2. svetovno vojno, je v preteklosti pripadalo grofu Gravisiu. Od leta 1996 je v lasti družine Vodišek in BIO Hotela Koper. Piknik prostor smo preuredili, postavil kamnito obzidje, ograjo in nadstrešek.
Gosti lahko uživajo v čudovitem pogledu na koprski zaliv in sončni zahod. Hrib Svetega Tomaža obdaja borov gozdiček in zelena, travnata površina.

piknik santoma koper 2

 NAZAJ

Kontakt

Turistična agencija
Feel Green Travel
Raj Jezersko d.o.o.
Zg. Jezersko 28a
4206 Zg. Jezersko
ID za DDV: SI78557445

TRR: IBAN SI56 1010 0004 4641 238
(BANKA KOPER d.d.)
SWIFT: BAKOSI2X

M: +386 31 203 930
E:info@feelgreen.si

kura