Začetni in nadaljevalni tečaj smučanja in bordanja

Juhej! Že po zimi diši in na nas čakajo zimske radosti na snegu! Pokljuka je raj za otroke... Imamo pripravljene 4 dnevne in 7 dnevne smučarske pakete

Bomo naučili vaše malčke smučat ali bordat.

Se vidimo!

tecaj smucanja in bordanja za otroke

 

Na kratko o tečaju

Za vaše malčke imamo pripravljen tečaj za učenje smučanja ali bordanja na Pokljuki. Tečaj bo trajal 4 ali 7 dni, odvisno od izbranega termina. Nastanjeni bomo v lepem družinskem penzionu Jelka, v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka na Pokljuki.

 

Kdaj?

Tečaj vključuje:

Cena?

28.2. – 4.3.2017*

4 dnevni polni penzion, z vključeno dopoldansko in popoldansko malico,
4 dnevno smučarsko vozovnico za družinsko smučišče na Pokljuki,
učitelje smučanja in dnevno - večerno varstvo, animacijo

280 € na otroka
Cena zajema: turistično takso, DDV in osnovno zavarovanje otrok

7.1. – 14.1.2017*

7 dnevni polni penzion, z vključeno dopoldansko in popoldansko malico,
7 dnevno smučarsko vozovnico za družinsko smučišče na Pokljuki,
učitelje smučanja in dnevno - večerno varstvo, animacijo

395 € na otroka

Cena zajema: turistično takso, DDV in osnovno zavarovanje otrok


*Vam termin ne ustreza? Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. za privatne ure učenja smučanja ali bordanja. Doma ali v tujini.

 

Kaj vse bomo počeli?

Čez dan se bomo zabavali na snegu, se spoznavali s smučmi in se naučili smučat, zvečer pa se bomo spuščali s snežnimi tubami, imeli spoznavni večer, nočni pohod z lučkami, pravljični večer, ustvarjalno delavnico, na koncu pa bomo imeli predstavitveni dan za starše »pokaži kaj znaš«, kjer bodo lahko tudi starši sodelovali...vsekakor nam ne bo dolgčas. Tako kot vedno!

Mlade Tine Maze in pogumni Petri Prevci, ne oklevajte - pridružite se nam!

 

Prijave in dodatne informacije

Veseli bomo vaših prijav! Za dodatna vprašanja ali prijave smo vam na voljo na e-naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , lahko pa nas tudi pokličete na 040 389 250, Rok!
Po opravljeni prijavi vas bomo pisno obveščali o vseh podorobnostih tečaja in potrebni opremi, ki jo lahko tudi najamete.
Strošek tabora lahko poravnate v enkratnem znesku ali po obrokih. Vsa plačila morajo biti zaključena vsaj 14 dni pred taborom. Rezervacija se upošteva za uspešno po plačilu akontacije oz. prvega obroka (120 EUR).

 

Organizator tečaja

Elizabeta Topolnik in Rok Teul s sodelavci. Bohinjka in Jezerjan. Lastnika dveh turističnih agencij. Ona še bolj izkušena od njega. Prekaljena organizatorja dogodkov za odrasle in otroke. Zanjo otroci pravijo, da je sonček. Za njega, da je smešen. Tudi prav ☺

In še uradna predstavitev:

liza
Liza

Turistična in planinska vodnica, učiteljica smučanja in plavanja, doma iz osrčja Julijskih Alp, kjer že s kuhinje lahko občuduje razgled na Triglav, zato res nič čudnega, da obožuje hribe, čudovito naravo in vse povezano s tem. Organizira tudi team building programe, se ukvarja z različnimi animacijami – tako z otroškimi, kot odraslimi, zato je druženje z njo zabavno in sproščujoče, podkovano z vso strokovnostjo, ki jo premore. Liza je lastnica Top agencije.

rokRok

Raziskovalec nekoristnega sveta, v katerem vsako leto s svojimi gosti preživi skoraj 200 dni. Strasten pripovedovalec zgodb. Planinski vodnik, gorski reševalec, organizator otroških taborov in teambuildingov, alpinist, učitelj smučanja in tudi sam oče dveh 'pikijev'. Rok je lastnik Feel Green Travel.

 

Izjave otrok in njihovih staršev s prejšnjih dogodkov

Vse mi je bilo všeč. udeleženka Ava, 2015

Naši otroci so preživeli fantastičen teden poln nepozabnih doživetij. Hvala vama, ker sta tako lepo poskrbela za Vincenta, da je premagal domotožje in užival v vseh dogodivščinah. Matej L., 2015

Draga Saša in Rok!
Vem, da mnogi vaš tabor na Kolpi komentirajo z besedami, da je predrag, vendar sta z vajino energijo, dobro voljo, enkratnim doživetjem na čudoviti lokaciji, kateri bo otrokom ostal v trajnem spominu več kot dokazala, čemu je takšna cena. Vseh šest dni sta dobro voljo delila med naše otroke, k samim dejanjem pristopila profesionalno, pedagoško. Zato iskrena hvala za bogato izkušnjo, vajin trud, čas in čudovito delo. Saša hvala za angleške besede, tebi Rok pa hvala, da si tako "hecen" (besede moje mlajše hčerke). Ostanita naprej takšna kot sta! Verjamem, da se naslednje leto vidimo (bomo spet polnili šparovček) in mi spet v telefon zašepetali: Mamica moja, nič te ne pogrešam! Mamica Luše in Daše Nataša M. 2015

Jakob je zelo uzival - iskrena hvala!!! Vse popolno, profesionalno in s posluhom. Še tako naprej! Bogumila P., 2015

sole v naravi 7Čakajo vas nepozabne smučarske počitnice!

 

SPLOŠNA DOLOČILA ZA UDELEŽENCE OTROŠKIH TABOROV IN TEČAJEV
SPREMEMBA PRIJAVE IN ODPOVED UDELEŽBE:

Če starš otroka ali udeleženec želi odpovedati udeležbo na taboru, mora to storiti pisno (šteje datum prejema pošte na podjetju). Organizator ima v takšnem primeru pravico do obračuna stroškov zaradi odpovedi. Višina stroškov je odvisna od roka, v katerem je bila odpovedana udeležba na taboru in je določena z naslednjo tabelo: odpoved do 30 dni pred začetkom tabora 20% vrednosti aranžmaja, odpoved od 29 do 15 dni pred začetkom tabora 45% vrednosti aranžmaja, odpoved od 14 do 8 dni pred začetkom tabora 80% vrednosti aranžmaja, odpoved od 7 do 0 dni pred začetkom tabora 100% vrednosti aranžmaja.. Če udeleženec tabora ne pride na tabor na dan začetka ali udeležbo odpove na dan začetka tabora ali celo po njegovem začetku, ga organizator bremeni za celotno vrednost aranžmaja. V primeru, da se udeleženec ne more udeležiti tabora, ima do 8 delovnih dni pred začetkom tabora pravico najti osebo, ki bo namesto njega prišla na tabor, pod pogojem, da se organizator tabora s spremembo strinja. V tem primeru bo organizator bremenil udeleženca oz. naročnika le za stroške spremembe v višini 20 EUR na prijavo oz. osebo. Za spremembe že vplačane rezervacije tabora, če so le-te sploh še mogoče, organizator bremeni udeleženca tabora za 20 EUR na posamezno prijavo. V primeru spremembe termina tabora na željo udeleženca ali zaradi višje sile, pri tem pa ne obstaja upravičen razlog za spremembo programa, ki bi bil posledica nepravilno opravljene storitve s strani organizatorja, udeleženec tabora nima pravice zahtevati odškodnine ali povračila dela cene aranžmaja. Če udeleženec tabor prekine, po prekinitvi nima pravice do povračila stroškov ne delno ne v celoti. V primeru odpovedi tabora udeleženca iz zdravstvenih razlogov ob predložitvi zdravniškega potrdila ali zaradi višje sile do 8 dni pred začetkom tabora se udeležencu povrne vrednost aranžmaja v celoti, kasneje pa se zadržijo stroški organizatorja v višini 80% vrednosti aranžmaja. V primeru odpovedi že potrjene in plačane rezervacije tabora organizator obračuna odpovedne stroške v znesku vplačanih akontacij ali obrokov.NAZAJ

Kontakt

Turistična agencija
Feel Green Travel
Raj Jezersko d.o.o.
Zg. Jezersko 28a
4206 Zg. Jezersko
ID za DDV: SI78557445

TRR: IBAN SI56 1010 0004 4641 238
(BANKA KOPER d.d.)
SWIFT: BAKOSI2X

M: +386 31 203 930
E:info@feelgreen.si

kura